Schade aan uw Camper of Caravan?

Wij zijn de experts van NL in camper en caravanschade

Schade aan een caravan of camper kan vele oorzaken hebben. Een schade kan ontstaan als gevolg van een aanrijding, een verdwaalde tentstok in de zijwand, maar ook door hagel of hevige storm. Deuken in het dak van uw caravan bijvoorbeeld of lekkage door een zware storm. Daarnaast kunnen takken en steenslag eveneens voor een vervelende schade zorgen. U wilt natuurlijk dat deze schade aan uw caravan of camper zo snel mogelijk wordt gerepareerd, zodat u weer zorgeloos op vakantie kunt. Het schadeherstel van De Schadeherstelspecialist Hacom Nijkerk bestaat onder meer uit plaatwerk herstel, bumperreparatie en kunststof lassen.

Beste en betaalbare oplossingen voor schade

Schade aan uw caravan of camper is erg vervelend. Schadeherstel van deze voertuigen is een vak apart. Het vervangen van daken en wanden is geen eenvoudige klus. Dit luistert erg nauwkeurig, want al één kleine imperfectie kan grote gevolgen met zich meebrengen. Een ‘weeffoutje’ in de schadereparatie kan bijvoorbeeld tot lekkage in de caravanwand leiden. De nodige vakkennis is zodoende onmisbaar bij het herstel van schade aan uw caravan of camper. Reden des te meer om het schadeherstel over te laten aan de vakmensen van De Schadeherstelspecialist Hacom Nijkerk. In onze moderne en milieuvriendelijke werkplaats wordt iedere schade aan caravan of camper snel en vakkundig hersteld.

Uitstekende caravan- en camperservice.

Dankzij de jarenlange ervaring kunt u er bij De Schadeherstelspecialist Hacom Nijkerk op vertrouwen dat vele soorten schades aan caravan of camper volledig hersteld worden. Met slimme technieken en met aandacht voor het milieu herstellen wij uw tweede huis op wielen. Hagelschade, krassen, lekkage, deuken en scheuren, voor plaatwerkherstel, kunststof lassen en bumperreparatie draaien wij onze hand niet meer om. Uw caravan of camper is bij ons absoluut in goede handen. Hebt u schade aan uw caravan of camper? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Nu een offerte aanvragen