Wij herstellen hagelschade goed en snel incl. de afwikkeling met uw verzekeraar

hagelschade

Bent u slachtoffer geworden van een flinke hagelbui waarbij uw auto, camper of caravan schade heeft opgelopen? Dan bent u bij ons aan het allerbeste adres om uw schade te laten herstellen. Wij herstellen uw hagelschade volledig en regelen de betaling direct met uw verzekeraar. U wilt uw schade laten herstellen? Neem dan nu direct contact met ons op!

U heeft schade en het betreft verzekeringswerk?

Wij begrijpen dat u kiest voor comfort rondom uw schadeherstel en blinken er in uit om onze klanten zorgeloos een net herstelde auto of motor te bezorgen. Als uw schade veroorzaakt is door een andere partij of u bent All Risk verzekerd dan hoeft u de schade alleen maar bij ons te melden en wij doen de rest. Hacom is aangesloten bij alle verzekeraars en onderhoudt al jarenlang goede contacten met deze partijen. Het kost ons geen enkele moeite om uw schade vergoed en gerepareerd te krijgen terwijl het voor u een hoop geregel is. En daar zit u waarschijnlijk niet op te wachten. Meld daarom nu uw schade en wij regelen de rest.

Welke voordelen hebben wij u direct te bieden?

  • Wij staan in direct contact met uw verzekeraar en kunnen snel schakelen
  • Wij nemen al het papierwerk voor u uit handen
  • Wij repareren u auto goed en snel inclusief garantie
  • Wij regelen de gehele financiële afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij
  • U krijgt van ons een leenauto en uiteraard een bakje koffie

Hacom Autoschade regelt uw schadeherstel perfect

SchadeherstelspecialistDe Schadeherstelspecialist Hacom Nijkerk is niet alleen in het herstellen en afwikkelen van autoschade gespecialiseerd, wij onderscheiden ons ook op het gebied van vakmanschap, specifieke kennis en ervaring. Betrouwbaarheid, uitstekende kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel. De schade aan uw auto, caravan of camper wordt snel, vakkundig én perfect hersteld. Wij geven maar liefst 7 jaar garantie op de herstelde schade en nemen daarbij alle extra zorg uit handen met betrekking tot de verzekering.

Direct u schade melden en snel  gerepareerd

Heeft u schade dan is het voor u van belang deze direct te melden zodat wij snel aan een oplossing kunnen werken met uw verzekeraar of aansprakelijke partij. Wilt u weer snel en zonder schade de weg op? Meld dan direct uw schade bij ons en wij helpen u vanaf dit moment uitstekend verder. Snel, goed en zonder gezeur!

Vul nu onderstaand formulier in en wordt direct geholpen.