7 jaar garantie

Autoschade herstelAutoschade Herstel Groep is dé toonaangevende kwaliteitsketen met in alle vestigingen professionele allround schadeherstellers, die duurzaam en veilig repareren conform het keurmerk FOCWA-Eurogarant. Naast overname van de fabrieksgarantie op het reparatiedeel en de 4 jaar FOCWA-garantie op de arbeid, bieden wij extra zekerheid door deze garantie, conform de Eurogarant-voorwaarden, met 3 jaar te verlengen tot 7 jaar. Autoschade Herstel Groep heeft vaste samenwerkingscontracten met autoverzekeraars, fleetowners en/of leasemaatschappijen.

Autoschade Herstel Groep

Het 4 + 3 = 7 jaar Garantiebewijs wordt uitsluitend verstrekt door vestigingen van Autoschade Herstel Groep, die tevens FOCWA Eurogarantbedrijven zijn. Deze schadeherstelbedrijven zijn erkend door de Stichting FOCWA Garantiefonds. Dat is belangrijk, met name als het gaat om vakmanschap, service, snelheid en de oplossing van geschillen. Het FOCWA Garantiebewijs is opgesteld in samenwerking met de ANWB en voldoet aan de normen van de internationale organisatie Association Internationale des Réparateurs en Carrosserie (AIRC).

De kwaliteitsketen

Autoschade Herstel Groep onderstreept haar focus op kwaliteit door 7 jaar garantie te geven op de schadeherstelwerkzaamheden. Autoschade Herstel Groep is dé toonaangevende kwaliteitsketen met in alle vestigingen professionele en gekwalificeerde schadeherstellers, die duurzaam en veilig repareren conform het keurmerk FOCWA-Eurogarant. De 7 jaar garantie is uniek voor de schadebranche.

Gegarandeerde kwaliteit

De aangesloten bedrijven waarborgen de kwaliteit door een hoog opleidingsniveauen (bij) scholing, gebruik van de nieuwste equipment, gecertificeerde bedrijfsprocessen en streng gecontroleerde arbeidsomstandigheden. Ook wordt sterk rekening gehouden met de wensen van de berijder en opdrachtgever. De aangesloten herstelbedrijven bieden kwalitatief herstel en bieden daarbij uiteindelijk ook de laagste kosten voor het totale proces. De filosofie en werkwijze volgens de Total Cost of Ownership van de keten sluit hier naadloos op aan. Ook de focus op merkspecialisatie draagt bij aan kwaliteit tegen betaalbare tarieven. Daarnaast biedt de landelijke keten een uitstekende service ondersteund door klantgerichte automatisering, zodat de schade zo efficiënt mogelijk afgehandeld kan worden.

Merkgespecialiseerd en gecertificeerd

Gekwalificeerd personeel gebruikt geavanceerd equipment voor de nieuwste, hoogwaardige reparatietechnieken van alle automerken en trucks, waardoor het schadeherstelproces veilig en conform fabrieksspecificaties wordt afgewerkt. De herstellers zijn allen Eurogarant gecertificeerd. De (merk)specialisten verzorgen het compleet autoschadeherstel met ervaren, vakkundig en goed opgeleid personeel. De innovatieve technieken en inzichten garanderen een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam schadeherstelproces.

‘Groen’ en milieuverantwoord

De Autoschade Herstel Groep gebruikt groene, innovatieve reparatietechnieken. Bij het schadeherstel en de reparaties houdt de ondernemer rekening met het milieu en werkt conform het label Groen Autoherstel. Dat uit zich in het gebruik van watergedragen
reparatielakken, het op verzoek van de klant monteren van gebruikte onderdelen, het inzetten van alternatieve reparatiemethoden zoals Easy2fix en milieuverantwoorde verwerking van vloeistoffen, en afvoer van restmaterialen.

Laagste kosten

Er is voor 7 jaar garantie gekozen na een gedegen marktonderzoek onder consumenten. In de huidige economische crisis wil men langer met de auto doorrijden, maar wel zekerheid hebben dat geïnvesteerd wordt in kwalitatief goed schadeherstel. Autoschade Herstel Groep biedt deze unieke uitbreiding van haar service aan tegen dezelfde scherpe tarieven.

Hiqure

De huidige kwaliteitsnormen van de groep zullen in de toekomst uitgebreid worden met de Hiqure norm van de FOCWA, de nieuwste kwaliteitsnorm voor de branche. De aangesloten bedrijven bieden nu extra zekerheid door de 4 jaar FOCWA garantie op arbeid, (conform de Eurogarant-voorwaarden) met 3 jaar te verlengen naar 7 jaar als het schadeherstel wordt uitgevoerd bij een bij Autoschade Herstel Groep aangesloten schadebedrijf. Consumenten kunnen in geval van geschillen ook tijdens de 3 jaar verlenging gebruik blijven maken van de FOCWA NIVRE geschillencommissie. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn (mocht men die verliezen of dreigen te verliezen) voor de herstelde delen integraal voortgezet

Autoschade Herstel Groep geeft al vanaf 1 januari 2004 vier jaar schriftelijke garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen en verlengt vanaf 15 juni 2012 met 3 jaar naar 7 jaar garantie. Na een schadereparatie ontvangt u het Autoschade Herstel Groep Garantiebewijs samen met het Focwa Garantiebewijs.

“Wij willen dat u tevreden bent, onze kwaliteit in het totale proces maakt het verschil!”